Drinken

PORTFOLIO

Drinken

Iedereen doet het drinken. Bij het ontbijt lekker glas met melk, of ben je toch meer fan van de thee of koffie? Dat is voor iedereen anders, maar toch doet iedereen het. De ene meer dan de ander. Het is wel van belang dat je op een dag genoeg drinkt. Je hebt namelijk vocht nodig. Mocht je helemaal niet veel drinken kan je in gevaar lopen. De gevolgen kunnen namelijk zijn dat je uitdroogt. En je daarna naar het ziekenhuis moet. Er zijn heel veel soorten, elke kleur is er wel. Bij bijvoorbeeld drinken dat rood is denk je al vaak dat het gaat om bepaalde rode vruchten. Bijvoorbeeld bessen, frambozen en aardbeien. Veel van die sappen wordt gemengd met verschillende soorten vruchten zodat je voor iedereen wel een smaak hebt wat men lekker vind.

Alcoholische dranken

Alcohol drinken mag je in België officieel pas vanaf 18 jaar. Dat komt vanwege dat alcohol slecht voor je is. Door de leeftijd op 18 te zetten zijn studenten ervan bewust wat ze drinken en wat voor een invloed kan hebben op jouw lichaam. Het drinken van teveel alcohol kan zo slecht voor je zijn dat je er een alcoholvergiftiging kan krijgen. Je komt dan in het ziekenhuis te liggen. De doktoren gaan dan proberen op je maaginhoud eruit te pompen. Daardoor kom je weer bij. Het is zelfs zo gevaarlijk dat je er van kan komen te overlijden. Al gebeurt dat niet vaak. Meestal gaat het goed en kan je er een leuke avond aan overhouden. Maar voor het geval dat is het belangrijk dat je dus je vrienden goed in de gaten houdt.

 

Non-alcoholische dranken

Je hebt al veel dranken in de supermarkt. Maar welke moet je nu kiezen en wat is de beste optie? Dat is aan jou, welke drank vind jij het lekkerst en waar heb je het meest zin in. Je hebt nog veel meer drinken dan dat jij je kan voorstellen. Zo zijn er buiten België nog veel meer grote merken die we hier niet kennen. Een merk wat iedereen kent is Coca-Cola Het merk wordt ook door de hele wereld verkocht. Niet alleen cola, je hebt zo nog veel meer merken. Nummer een drinken van de wereld is heel simpel, iets wat iedereen elke dag liters van gebruikt. Namelijk water, water uit de kraan, of water uit flessen. Je kan namelijk niet in elk land water uit de kraan drinken.

OUR SERVICES

MEER TE WETEN KOMEN

Snacks

Balzaal

muziek