Snacks

Snacks

Snacks iets waar iedereen wel van houd. Je zou het inmiddels wel weten want ook snacks heb je in alle soorten en maten. Kan jij je favoriete snack opnoemen? De meeste mensen kunnen namelijk niet in 3 seconden hun lieveling snacks opnemen. Dat komt simpelweg omdat er gewoon heel veel zijn. Snacks worden ook op meerdere manieren opgevat. Bijvoorbeeld, je hebt snacks bij de frietzaak, of lekker bij een borrelplankje. Of gewoon wat lekkers bij de snoepwinkel. Als je aan mensen vraagt wat hun favoriete snack is krijg je vaak een combinatie van die drie betekenissen. Toch zouden de meeste mensen snacks van de frietzaak opnoemen. Dat wordt namelijk het meest vergeleken met het wordt snack.

Snacks op het terras.

Snacks kun je dus overal kopen zelf op het terras. Vooral in de zomer worden die type snacks het meest verkocht. Vaak worden er van bitterballen gebracht met wat saus. Wat al heel oud is, is om snacks uit de muur te trekken. Je hebt het vast al wel is een keertje gedaan. Het gaat gemakkelijk en snel. Je komt niet in contact met andere mensen en niet wachten totdat je frikandel klaar in de frituur. Er zijn veel verschillende manieren om aan snacks te komen. Sinds een aantal jaar kan je ze namelijk ook vanuit huis bestellen. Dat doe je gemakkelijk op een app. Of natuurlijk de website van jouw frietzaak in de buurt. Tegenwoordig komen er dagelijks nieuwe bedrijven erbij. Zo was het pas dan je online friet en pizza’s kon bestellen. Tegenwoordig is dat uitbreid naar sushi en donuts. Het mag dus duidelijk zijn dat er voor mee te bestellen is dan alleen de standaard dingen. En niet alleen op het terras of online zijn snacks te halen nee, ook in de supermarkt, sporthallen en zelfs het casino.

Het is ook belangrijk voor de juiste verhouding van sommige snacks. Denk aan hoeveel iets zou kosten om er winst op kunnen te maken. Meestal wordt die afweging al in de fabriek gemaakt. De retailer weet dan uiteindelijk hoeveel hij kan geven voor de verkoopprijs wat hij hanteert aan zijn producten. Bij de verkoop van snacks wordt er ook vaak cross-selling bij gebruikt. Dat houdt in dat je producten bij je frietje verkoopt denk bijvoorbeeld aan verschillende sausen of wat drinken. Heb jij nu ook al zo’n trek gekregen? Ik namelijk wel, even lekker een frietje of een lekker ijsje en genieten van het mooie weer.

OUR SERVICES

MEER TE WETEN KOMEN

Drinken

Balzaal

muziek