Soorten muziek

Soorten muziek

Je hebt veel verschillende soorten muziek. Weet jij al wat jouw favoriete muziek is? Zijn dat nieuwe nummers of neig je toch meer daar de oude muziek. Iedereen heeft een andere smaak als het gaat om muziek. Daarom heb je ook veel verschillende soorten radio. De ene radio draait platen die net uit zijn gekomen door beroemde artiesten en de andere radio draad muziek wat al 30 jaar of ouders is. Veel mensen vinden altijd wel de muziek leuk wat uit hun jeugd komt. Ook dat is voor iedereen anders. Dat er veel soorten muziek is mag wel blijken. Weet jij al wat jouw smaakt is? Anders heb je er namelijk genoeg tijd om daar achter te komen. Mocht je bijvoorbeeld in de auto zitten of een bus, thuis of op je werk. Er zijn genoeg momenten waar je kan luisteren waar jouw muzieksmaak is.

Buiten alle oude muziek wordt hiphop tegenwoordig veel groter. Vooral de laatste 5 a 6 jaar is hiphop flink gegroeid. Er kan zo maar op een dag een nieuwe rapper een hit hebben terwijl de andere aftreden. Niet alleen Belgischse rappers worden groter in België, ook Amerikaanse artiesten worden steeds groter in België. Artiesten komen en gaan. Tegenwoordig worden ze op social media ontdekt. Het gaat tegenwoordig ook veel makkelijker dan vroeger. Mocht je muziek goed zijn wordt je vaak gedeeld en daardoor je carrière opbouwen. Maar het kan ook een in keer zijn afgelopen, je hoeft maar een keer slecht in het nieuws te komen en het kan al snel afgelopen zijn. Veel rappers rappen over hun verleden. Een aantal van die rappers liegen er vaak over en daardoor krijgt de jeugd een verkeerd voorbeeld. Kinderen kan nu denken namelijk dat het normaal is om met een duur horloge te lopen of dure kleding. Kinderen krijgen dus zo een verkeerd beeld van de rappers.

Wat is jouw smaak?

Heb jij al opgezocht wat jouw favoriete muziek is? Zoek het anders eens op. Misschien vind je muziek waar je van tevoren nooit had verwacht dat je het leuk zou vinden. Muziek maken gaat al ver terug in de tijd. Zelfs tot in de middeleeuwen. Een van de eerste instrumenten is daarom ook een trommel. Ze maakte het met verschillende vormen vazen. Nou ja soort van vazen dan. Het was meestal van hout gemaakt met daarop een koeienvel of een ander soort dier. Dat maakte dus ook de klank.

OUR SERVICES

MEER TE WETEN KOMEN

Drinken

Snacks

Balzaal